Conservation clear glas til indramning

Høj beskyttelse mod UV-stråling

Ønsker du at beskytte et værdifuldt eller personligt værk, så det ikke falmer eller ødelægges over tid? Så bør du vælge en indramning med conservation clear glas, som har en UV-beskyttelse på 99%.

Hos Odense Indramning udskærer vi din indramning på eget værksted, så du får det bedste håndværk til dit emne. Vi har specialiseret os i at lave rammeprofiler efter specialmål i mere end 25 år. Så uanset hvilket mål dit emne har, er ingen opgave for stor eller lille til os.

Derfor er conservation clear glas et godt valg

Conservation Clear glas har en UV-beskyttelse på 99%, som beskytter emnet mod solens UV-stråler. Denne type glas har dermed den højeste UV-beskyttelse på markedet. Over tid kan solens stråler ødelægge dit emne og få det til at falme og miste dets originale udtryk. Ved at vælge indramning med conservation clear glas beskytter du det mod UV-strålerne og forlænger dermed dets levetid og originale farver.

Glasset er ideelt til originale værker, plakater eller andre værdifulde emner, som du ønsker at beskytte mod ydre påvirkninger.

Conservation clear glas reducerer dog ikke lysreflektioner – her bør du i stedet vælge vores refleksfrie glas, hvis du ønsker at komme generende genskær til livs.

_DSC8722

Her får du professionel vejledning og service

Et tilfredsstillende håndværk betyder alverden for os. Derfor går vi op i selv de mindste detaljer, når vi laver rammer efter mål på vores eget værksted. Dette er din garanti for at få en indramning i høj kvalitet. Alle individuelle rammer er unikke, og vi ser altid frem til at høre historien bag dit emne.

Når du bestiller en indramning hos os, sørger vi altid for at imødekomme en leveringstid, som passer ind i dit skema.

Du er altid velkommen til at komme forbi butikken, hvis du er i tvivl om, hvilken rammeprofil der fremhæver dit emne på bedste vis. Vi har Fyns største udvalg af rammer, så du finder helt sikkert en ramme, som falder i din smag. 

Du finder et stort udvalg af de rammer, som vi kan tilbyde herunder.