Refleksfri glas til indramning

Undgå refleksioner i dine værker

Er du træt af generende refleksioner, når solens stråler rammer et af dine favoritværker i stuen? Så er det måske på tide at overveje en anden type glas til indramningen. Du kan få lavet rammer med refleksfri glas hos Odense Indramning, som forhindrer genskin og lysrefleksioner.

Kig forbi vores hyggelige butik som ligger på Tolderlundsvej 90 i Odense – kun et stenkast fra Odense Havn. Vores professionelle medarbejdere står klar til at tage imod dig, se dit emne og vejlede dig i, hvilket glas der er det bedste valg, så dit emne fremstår på skarpeste vis. Glasset har nemlig stor betydning for, hvordan dit billede, plakat, fotografi mv. påvirkes af omgivelserne mange år frem i tiden.

Derfor bør du vælge refleksfrit glas

Refleksfrie glas bruges i indramninger for at forhindre generende lysforhold. Hvis du har svært ved at se motivet for genskin og lysreflektioner, mister emnet sin charme.

Vælger du rammer med refleksfri glas, kan du placere emnet, hvor du har lyst, uden at du behøver bekymre dig om generende lysforhold.

Refleksfri glas har en matteret overflade og 2 mm floatglas i høj kvalitet. Det er den særlige coating, som går ind og mindsker lysrefleksioner, så du stadig kan nyde billedet, selvom solen skinner højt på himlen.

For at få et klart og tydeligt udtryk er korrekt montering vigtigt. Hvis glasset ikke har tæt kontakt med emnet, vil det synes mere uklart.

Derfor anbefaler vi altid at få udført indramning af en fagkyndig, så emnet står skarpt og præcist og er klar til ophængning, når du kommer hjem.

_DSC8691

Professionel indramning og fantastisk service

Når du vælger at få lavet rammer med refleksfri glas hos Odense Indramning, er du garanteret et professionelt finish udført af fagfolk, som er omhyggelige ned til mindste detalje.

Hver enkelt indramning er unik, og vi glæder os altid til at høre historien bag dit emne. For at opretholde den høje kvalitet udføres alle indramninger selvfølgelig på eget værksted her i butikken.

Uanset hvilke mål dit emne har, er det ingen hindring for os. Vi kan fremstille alle typer skræddersyede rammer efter specialmål. Det samme gør sig gældende, hvis du skal have skåret refleksfri glas efter mål. Du kan også vælge museumsglas eller conservation clear glas.

Vi guider dig gerne igennem vores store udvalg af rammer, hvis du er i tvivl om, hvilket udtryk du er ude efter. Husk blot at medbringe dit emne i butikken.