FOTORAMMER

Fotorammer til dine behov

Er du på udkig efter et par nye smarte fotorammer, så du kan forevige dine fotografier? Hos Odense Indramning finder du et udsøgt udvalg af rammer til fotos og andre tryk.

Uanset om du mangler en fotoramme til flere billeder eller en individuel ramme, finder du det hele her på siden og i vores butik på Tolderlundsvej 90 i Odense – nær Odense Havn. Vi ser det som den fornemste opgave at hjælpe dig med at finde den perfekte ramme til dine fotografier – og derfor er du selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi, så vi i fællesskab kan finde frem til rammen, som fremhæver dine fotos bedst muligt.

HUSK: Du kan spare 20% for indramningbestillinger og færdigindrammede produkter, hvis du melder dig ind i vores kundeklub. Meld dig ind lige her.

Udforsk endelig vores store sortiment herunder, og kontakt os, hvis du brænder inde med spørgsmål omkring valg af ramme, materiale eller mål:

Fyns største udvalg af fotorammer

Måske ligger du inde med en masse fotografier, som du aldrig har hængt op, fordi du ikke har fundet den rette ramme? Hos Odense Indramning kan vi sagtens hjælpe dig – her finder du rammer i forskellige farver, mål og tykkelser.

Når du køber en af vores rammer, er du garanteret en ramme af høj kvalitet til en god pris. Vores fotorammer er designet til at holde i mange år, så du slipper for at udskifte dem med jævne mellemrum. Du kan vælge at fremhæve dine fotos og give dem et løft med et passepartout, som er et hvidt stykke karton, der placeres mellem fotoet og rammen.

Indret hjemmet med fotografier

Gør indretningen mere personlig med en fotovæg bestående af alle dine yndlingsfotografier. For at bryde det traditionelle kan du vælge at mikse og matche forskellige størrelser og farver.

Fotorammer til flere billeder er en populær og kreativ måde at vise dine billeder frem på. Du kan nemt forny udtrykket ved blot at udskifte billederne alt efter humør. Lav en hel collage med billeder af dine børn, kæledyr, dit bryllup eller minder fra en dejlig ferie.

Du kan også bruge vores fotogrammer til at indramme dine børns tegninger, dit eksamensbevis eller andet som har stor betydning. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien som sætter grænser. 

Få en fotoramme efter specialmål

Uanset hvilket mål dit højtelskede fotografi har, kan vi skræddersy det, præcis som du ønsker. For at fuldende fotografiet er det nødvendigt at rammen passer. Fotoet må ikke sidde løst, skævt eller på nogen måde bule ud.

Vi laver altid vores rammer efter mål på vores eget værksted, så vi er sikre på, at kvaliteten er i top. 

Kig forbi vores butik og medbring endelig dine fotografier for at høre mere om muligheden omkring fotorammer efter specialmål.

Mangler du nye fotorammer - Køb trygt dine rammer her

Når du køber fotorammer hos os, får du ikke blot en ordinær profil som dem i supermarkedet. Vi går op i høj og ordentlig kvalitet, hvilket i den grad afspejler sig i alle vores produkter.

Flere hundrede af vores profiler i træ importeres direkte fra vores fantastiske leverandører i Italien. Selvom leverandørerne kan fremstille det meste, vil der altid opstå situationer, hvor det bliver nødvendigt at importere andetsteds fra. I dette tilfælde får vi leverancer fra danske og skandinaviske leverandører.

Odense Indramning laver også rammer efter mål, og uanset om du bestiller indramninger eller profiler efter mål, er det vores dygtige medarbejdere, som laver dem i vores eget værksted.