Museumsglas til indramning

Museumsglas med UV-beskyttelse

Ligger du inde med et originalt eller værdifuldt værk, som kræver ekstra beskyttelse, så det ikke falmer over tid?

Hos Odense Indramning kan du få lavet rammer med museumsglas, som beskytter dine værker mod UV stråler.

Har du specifikke ønsker i forhold til mål, er dette ingen hindring. Vi har mere end 25 års erfaring inden for indramning, og har specialiseret os i at lave rammer efter specialmål. Dette gælder selvfølgelig også, hvis du skal have udskåret museumsglas efter mål.

Hvorfor vælge museumsglas?

Museumsglas har den fordel, at glasset har et filter på op til 92%, som beskytter emnet mod UV stråler.

Glasset er stort set refleksfrit, hvilket betyder, at emnet kan ses uden generende lysrefleksioner. Det er ofte originale og værdifulde værker, som bliver indrammet med museumsglas.

Rammer med museumsglas er selvfølgelig en tand dyrere end conservation clear eller refleksfrit glas. Men det er omvendt også en investering i at holde dit værk beskyttet i mange år frem.

_DSC8722

Her får du kyndig vejledning

Vi går op i godt håndværk af rammeprofiler, og det kan ses i alt, hvad vi laver. Alle indramninger laves på eget værksted, hvilket er din garanti for en høj kvalitet. Uanset hvilke mål dine rammer med museumsglas skal have, kan vi efterkomme dine ønsker, så du ender ud med en unik indramning.

Hvis du er i tvivl om, hvilke rammer der passer til dit emne, er du altid velkommen til at komme forbi butikken, så vi i fællesskab finder frem til det bedste valg. Med Fyns største udvalg af rammeprofiler er der helt sikkert en ramme, som falder i din personlige smag.

Vi tilbyder endvidere en leveringstid, der passer dit skema bedst, så du kan få dit kunstværk op at hænge i hjemmet hurtigst muligt.