RAMMER

Rammer til enhver smag og stil

Skal rammen være i træ eller aluminium? Sort, guld eller hvid? Uanset om du er på udkig efter nye rammer fra eget værksted eller færdige rammer, finder du alt ind for indramning her på siden. Med Fyns største udvalg af profiler, finder du helt sikkert en kvalitetsramme, som passer til lige netop dit værk.

Gå på opdagelse i vores udsøgte udvalg af profiler i høj kvalitet til fornuftige priser. Odense Indramning laver også rammer efter mål, så der er ingen undskyldning for ikke at kunne finde den rette profil til arvestykket fra mormor.

Gå på jagt efter den perfekte profil

Når du skal vælge profil til dit emne, er det udelukkende en individuel smagssag. Med mere end 25 års erfaring i billedrammer og indramning, kan vi trygt sige, at du får kyndig og professionel vejledning hos os. Derfor kan du altid spørge os til råds, hvis du er i tvivl om, hvilken indramning du skal vælge til dit værk.

Vi anbefaler, at du kommer forbi butikken på Tolderlundsvej 90, tæt på Odense Havn, og medbringer dit emne, så vi i fællesskab kan finde frem til, hvilken indramning der fremhæver dit værk. Med over 400 profiler på lager er det kun muligt at vise en del af vores sortiment her på siden.

Gå på opdagelse i vores brede sortiment, som indebærer flere forskellige typer af: guldrammersølvrammersorte rammerhvide rammerblandede farverrammer i lys trærammer i mørk træ og svæverammer.

Udtryk dig selv med plakater

Det er meget moderne at fortælle hvem du er gennem plakater, i indretningen. I dag finder du både plakater i køkkenet, soveværelset og på badeværelset. Der er ingen grænser for, hvor du kan hænge en plakat.

Her på siden finder du rammer som passer til enhver plakat i et hav af farver. En sort indramning er fx ideel til en citatplakat, mens en farverig indramning gør sig godt til børneværelset eller til at friske et trist badeværelse op.

Lad billedet så skarpt

Lad dine billeder komme til sin ret med en ny ramme. Når du vælger en professionel indrammer sikrer du, at profilen står flot – også om mange år.

Uanset hvilket mål dit billede har, kan vi altid udarbejdet profiler efter specialmål. Rent ud sagt er ingen opgave umulig for os, når vi har vores professionelle glarmestre til at gå i eget værksted.

Se udvalget af rammer til billeder her på siden, eller kom forbi butikken med dit billede.

Maleriet fra mormor

Hvem har ikke prøvet at arve et maleri fra et familiemedlem. Det gamle maleri fra mormor er måske indrammet i en profil, som ikke lige passer ind i din nuværende boligstil.

Med en ny og mere moderne indramning kan du faktisk få et ældre maleri til at ændre udtryk. Få inspiration af vores mange forskellige rammer, og kig ind hos os, for at få den rette vejledning – medbring gerne dit gamle maleri, så vi bedre kan vurdere, hvilken profil der rammer plet.

Mangler du nye rammer - Køb rammer her

Når du køber rammer hos os, får du ikke blot en ordinær profil som dem i supermarkedet. Vi går op i høj og ordentlig kvalitet, hvilket i den grad afspejler sig i alle vores produkter.

Flere hundrede af vores profiler i træ importeres direkte fra vores fantastiske leverandører i Italien. Selvom leverandørerne kan fremstille det meste, vil der altid opstå situationer, hvor det bliver nødvendigt at importere andetsteds fra. I dette tilfælde får vi leverancer fra danske og skandinaviske leverandører.

Odense Indramning laver også rammer efter mål, og uanset om du bestiller indramninger eller profiler efter mål, er det vores egne glarmestre, som laver dem i vores eget værksted.