Om Odense Indramning

Odense Indramning er stedet, hvor du finder din unikke indramning. Vi har Fyns største udvalg af færdigrammer og skræddersyede rammer efter mål.

Høj kvalitet og mange års erfaring

Med over 25 års erfaring i indramning har Paul etableret et godt samarbejde med flere italienske rammeleverandører, der ligesom ham, går op i trends og kvalitet. Derfor tager Odense Indramning altid til den internationale indramningsmesse i Bologna. Det er et godt sted at se alle nyheder, både i maskineri og rammeprofiler.

For Odense Indramning er det vigtigt at følge med i, hvad der rører sig i rammeverdenen, så der hele tiden er nye rammeprofiler, der kan vises frem og som kan pryde dit hjem.

Professionel service

Odense Indramning går meget op i kundetilfredshed, og sørger altid for at levere et super skarpt resultat. Vi tager os tid til hver enkelt kunde, og med en gennemsnitlig leveringstid på under en uge er det noget, der gør vores kunder rigtig glade. For at opretholde en høj kvalitet udføres al rammearbejde altid på eget værksted.

_DSC8695

Central beliggenhed ved Odense Havn

Vi har valgt vores placering med omhu, da vi både skal have plads til et stort showroom, et stort værksted og et stort lager med rammeprofiler. Vi har Fyns største antal af lagerførte rammeprofiler, fordi vores kunder er så alsidige. Derfor har vi valgt at gøre udvalget af rammeprofiler varierende og spændende. 

Parkering lige ved butikken

Du behøver ikke lede længe efter en parkeringsplads. Vores lokalitet på Tolderlundsvej 90 har nemlig en stor parkeringsplads, så du altid har mulighed for parkering tæt på hoveddøren – helt gratis. Uanset vejret, kan du nemt og bekvemt indlevere og afhente dine bestillinger, uden at skulle bekymre dig om at gå flere hundrede meter i regnvejr.