PLAKATRAMMER

Fremhæv din plakat med den rette ramme

Har du de fedeste plakater hængende derhjemme, som mangler en tilsvarende ramme? Rammen har stor betydning for hele plakatens udtryk, og derfor er både tid og penge godt givet ud, når du køber en indramning af høj kvalitet.

Her på siden finder du et stort udvalg af plakatrammer. Du kan enten gå på opdagelse i udvalget af færdige rammer eller få lavet dine egne rammer efter specialmål. Kom endelig forbi vores lille unikke butik i Odense og få en snak om, hvilke rammer der fremhæver din plakat bedst muligt. Vores professionelle personale, som har mere end 25 års erfaring, står klar til at tage imod dig og dine plakater.

HUSK: Du kan spare 20% for indramningbestillinger og færdigindrammede produkter, hvis du melder dig ind i vores kundeklub. Meld dig ind lige her.

Udforsk endelig vores store sortiment herunder, og kontakt os, hvis du brænder inde med spørgsmål omkring valg af ramme, materiale eller mål:

Gør dit hjem personligt med plakater

Sæt dit eget præg på indretningen med indrammede plakater, som udtrykker din personlige stil. Plakater kommer i alskens størrelser, og derfor kan det sommetider være svært at finde en ramme, der passer til et atypisk mål. Vi skærer alle mål på eget værksted. Du skal ikke holde dig tilbage, da alt kan lade sig gøre – selv hvis du skal have et par store plakater i ramme.

Nogle vælger at lave en billedvæg med plakater i forskellige størrelser, mens andre har et par store plakater hængende i stuen. Det gode ved indramning af plakater er, at du nemt kan udskifte dem, rulle dem sammen og pakke dem væk i rør, så de intet fylder.

Bredt udvalg af rammer til enhver stil

Uanset hvilket udtryk du ønsker i hjemmet, har vi med garanti en ramme, som passer til din stil. Vi synes, at alle skal have ret til flot kunst på væggene, og derfor går vi hverken på kompromis med kvalitet eller pris. Her finder du altid rammer af høj kvalitet i forskellige farver og materialer til fornuftige priser. Vores færdige italienske trærammer fås i et klassisk udvalg af farver, mens vores rammer efter mål fås i næsten hele farveskalaen. 

Er du i tvivl om, hvilken farve der passer til dine kunstplakater? Så medbring endelig dine plakater i butikken, så vi kan kigge på det i fællesskab.

Plakatrammer til ekstra gode priser

Hvem takker nej til et nedslag i prisen? Når du tilmelder dig kundeklubben, kan du spare penge, når det er tid til udskiftning af rammerne. Vi giver hele 20 % i rabat for indramningbestillinger og færdigindrammede produkter. Det er gratis at blive medlem, og du kan til hver en tid opsige dit medlemskab.

_DSC8723

Mangler du nye fotorammer - Køb trygt dine rammer her

Når du køber fotorammer hos os, får du ikke blot en ordinær profil som dem i supermarkedet. Vi går op i høj og ordentlig kvalitet, hvilket i den grad afspejler sig i alle vores produkter.

Flere hundrede af vores profiler i træ importeres direkte fra vores fantastiske leverandører i Italien. Selvom leverandørerne kan fremstille det meste, vil der altid opstå situationer, hvor det bliver nødvendigt at importere andetsteds fra. I dette tilfælde får vi leverancer fra danske og skandinaviske leverandører.

Odense Indramning laver også rammer efter mål, og uanset om du bestiller indramninger eller profiler efter mål, er det vores dygtige medarbejdere, som laver dem i vores eget værksted.