Glas til indramning

Standard glas til rammer i høj kvalitet

Hvis du ønsker et helt almindeligt glas til din indramning, kan du vælge vores 2 mm kvalitet float glas. Det er denne type glas, vi har valgt at anvende som vores standard glas.

Hos Odense Indramning finder du Fyns største udvalg af rammeprofiler. Så snart du træder ind i vores butik, står vores servicemindede personale klar til at tage imod dig og vejlede dig i valget af både glas og ramme. Du kan også få udskåret dine egne rammer efter specialmål. Udskæringerne laves altid på eget værksted af egne professionelle medarbejdere, så vi er i stand til at opretholde den høje kvalitet, som vi har været kendt for i mere end 25 år.

Indramning med standard glas

Float glas er kendetegnet ved at have en glattere overflade og bedre lys-egenskaber sammenlignet med almindeligt glas. Det er blandt andet en af grundene til, at vi har valgt at anvende float glas som vores standard glas.

Ved indramning med standard glas beskytter du dit emne mod ydre påvirkninger, snavs og fugt. Du vil opnå en UV-beskyttelse på omkring 60%, og glasset er det mest anvendte, da det kan bruges på alle emner. 

Hvis solens stråler rammer mange af dine værker, som du har hængende i hjemmet, vil det i stedet være oplagt at vælge refleksfri glas frem for vores standard glas.

Ligger du i stedet inde med originale værker eller værker af høj værdi, anbefaler vi i stedet, at du vælger vores museumsglas eller conservation clear glas, der begge har høje UV-filtre, som beskytter emnet mod at falme over tid.

_DSC8722

Er du i tvivl om valg af ramme?

Sommetider kan det være svært at vælge den rette ramme og type glas, som fremhæver dit emne på den flotteste vis. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig, så du ender ud med et udtryk, du kan hænge på væggen og stolt vise frem. 

Der bliver lagt vægt på selv de mindste detaljer, når vi kræser om hver enkelt indramning med standard glas, og der er ingen tvivl om den høje kvalitet, vores passionerede medarbejdere har udført.

Vil du vide mere om, hvilke rammer vi bl.a. tilbyder, så kan du se vores udvalg lige herunder.