KVADRATISKE RAMMER

Flotte kvadratiske ramme i høj kvalitet

Vi har et godt udvalg af kvadratiske rammer, og har du brug for en stilren ramme til dit kvadratiske emne, er du kommet til det rette sted. Herunder finder du blot en brøkdel af vores udsøgte sortiment af rammeprofiler, som får ethvert billede til at spille.

Så snart du træder ind i vores butik, som ligger på Tolderlundsvej 90 i Odense, bliver du mødt af vores professionelle personale, som har mere end 25 år i branchen.

HUSK: Du kan spare 20% for indramningbestillinger og færdigindrammede produkter, hvis du melder dig ind i vores kundeklub. Meld dig ind lige her.

Udforsk endelig vores store sortiment herunder, og kontakt os, hvis du brænder inde med spørgsmål omkring valg af ramme, materiale eller mål:

Lad dit emne stå skarpt med en kvadratisk billedramme

Kvadratiske rammer tilfører et særligt, unikt udseende til ethvert rum, uanset om det er soveværelset, stuen eller badeværelset. Kvadratiske former skaber en illusion af ro og orden, som passer perfekt til en billedvæg, hvor flere billeder mikses på kryds og tværs.

For et æstetisk udtryk kan du vælge rammer i træ eller sort, som passer ind i ethvert moderne hjem. Rammeprofilerne fås i forskellige farver og materialer, herunder træ og aluminium, så du finder med garanti én, som falder i din personlige smag – vi har trods alt Fyns største udvalg af rammeprofiler.

Pas godt på dit indrammede emne

Vidste du, at du kan vælge mellem forskellige typer glas, som hver især har sine egne fordele? Vælg mellem almindelig-, refleksfrit-, museums- eller conservation clear glas.

Hvis dit emne er af høj værdi, er det en fordel at vælge et glas, som beskytter mod solens UV stråler. Tænk også over, hvor i hjemmet du placerer dit emne. Er det et sted med masser af lysindfald, vil det være oplagt at investere i museumsglas, som udover at beskytte mod UV stråler filtrerer generende lysrefleksioner fra. 

Er du i tvivl om, hvilken kvadratiske ramme der passer bedst til dit emne? Så kom forbi butikken og medbring dit emne under armen, så vi i fællesskab kan finde frem til den ramme, som fremhæver det smukke i dit billede.

Vi laver også kvadratiske rammer efter mål

Skulle du mod forventning ikke finde de mål du leder efter, kan du altid få lavet en kvadratisk billedramme efter specialmål. For at opretholde det høje niveau på alle vores produkter bliver vores rammer efter specialmål altid fremstillet på eget værksted af ildsjæle, som udfører ethvert stykke arbejde ned til mindste detalje.

Skærmbillede 2021-09-20 kl. 11.43.33

Mangler du nye kvadratiske rammer? Køb trygt dine rammer her

Når du køber kvadratiske rammer hos os, får du ikke blot en ordinær profil som dem i supermarkedet. Vi går op i høj og ordentlig kvalitet, hvilket i den grad afspejler sig i alle vores produkter.

Flere hundrede af vores profiler i træ importeres direkte fra vores fantastiske leverandører i Italien. Selvom leverandørerne kan fremstille det meste, vil der altid opstå situationer, hvor det bliver nødvendigt at importere andetsteds fra. I dette tilfælde får vi leverancer fra danske og skandinaviske leverandører.

Odense Indramning laver også rammer efter mål, og uanset om du bestiller indramninger eller profiler efter mål, er det vores dygtige medarbejdere, som laver dem i vores eget værksted.