BILLEDRAMMER

Billedrammer i høj kvalitet til enhver stil

Har du længe gået og ledt efter den perfekte ramme til dit maleri, som endnu ikke er hængt op i stuen? Her på siden finder du alt inden for indramning til både malerier, litografier, andre særtryk og plakater. Vi har Fyns største udvalg af rammeprofiler på lager, så vi kan helt sikkert lave lige den indramning, der passer til dit værk og dit hjem.

HUSK: Du kan spare 20% for indramningbestillinger og færdigindrammede produkter, hvis du melder dig ind i vores kundeklub. Meld dig ind lige her.

Udforsk endelig vores store sortiment herunder, og kontakt os, hvis du brænder inde med spørgsmål omkring valg af ramme, materiale eller mål:

Billedrammer på mål? Den klarer vi

Det findes intet værre end en ramme, som ikke passer til ens kunstværk. Det er nemlig rammen, som skal tilpasses værket – ikke omvendt. Derfor anbefaler vi altid, at du opsøger en professionel indrammer, så dit værk står skarpt, uanset om det er et maleri eller en plakat. Lad os hjælpe dig med billedrammer efter mål i Odense.

Alle vores rammer bliver lavet på eget værksted af vores professionelle glarmestre, som har mulighed for at lave din billedramme efter specialmål. Vi udvælger de bedste materialer for at opretholde den høje kvalitet, som vi ved, vores kunder værdsætter.

Vi har alt lige fra billige billedrammer efter mål til indrammede værker i rammer af høj kvalitet – men uanset hvad du går efter, vil du altid blive mødt med et smil fra vores professionelle personale, som brænder for at levere en serviceoplevelse ud over det sædvanlige.

Lad billedet så skarpt

Der er noget helt særligt ved billedrammer efter mål.

Dit værk fremstår mere unikt, da rammen ikke blot er en masseproduceret vare fra supermarkedet. Her er der i stedet kræset for hver enkelt detalje, hvoraf materiale og farve er særligt udvalgt, så dit kunstværk fremstår fra sin flotteste side.

Udover vores mange billedrammer i træ, har vi også et stort sortiment af aluminiumsrammer i høj kvalitet. Alle vores rammeprofiler i træ er importeret direkte fra vores fantastiske leverandører i Italien. Hvad de ikke kan fremstille, får vi leveret af vores danske og skandinaviske leverandører.

Kig forbi butikken og medbring gerne dit værk

Med over 400 forskellige rammeprofiler kan det virke overvældende at finde lige præcis den farve og materiale, som komplimenterer dit værk.

Derfor kan du til hver en tid få vejledning af vores kompetente medarbejdere, som guider dig igennem processen og finder det bedste glas og den rette opklæbning, der vil få dit værk til at fremstå bedst muligt.

Du kan med fordel medbringe dit værk, så vi kan holde en af vores mange profiler op mod emnet for at se, om det passer godt sammen. 

Mangler du nye billedrammer - Køb trygt dine rammer her

Når du køber billedrammer hos os, får du ikke blot en ordinær profil som dem i supermarkedet. Vi går op i høj og ordentlig kvalitet, hvilket i den grad afspejler sig i alle vores produkter.

Flere hundrede af vores profiler i træ importeres direkte fra vores fantastiske leverandører i Italien. Selvom leverandørerne kan fremstille det meste, vil der altid opstå situationer, hvor det bliver nødvendigt at importere andetsteds fra. I dette tilfælde får vi leverancer fra danske og skandinaviske leverandører.

Odense Indramning laver også rammer efter mål, og uanset om du bestiller indramninger eller profiler efter mål, er det vores dygtige medarbejdere, som laver dem i vores eget værksted.