RAMMER TIL MALERIER

Find dig en ramme der passer til dit maleri her

Ligger du inde med et ældre maleri, som du gerne vil forny, så det passer ind i en mere moderne indretning? Det kan også være, at du maler dine egne kunstværker, men har svært ved at finde en passende ramme, som fremhæver det smukke i maleriet.

Hos Odense Indramning finder du et bredt sortiment af rammer til malerier, som frisker ethvert værk op – kig forbi vores hyggelige butik, som ligger på Tolderlundsvej 90 i Odense tæt på havnen.

Vores professionelle medarbejdere står altid klar til at vejlede dig i valget af en ny ramme til maleriet, som måske har været et arvestykke, eller bare trænger til en ny frisk ramme.

HUSK: Du kan spare 20% for indramningbestillinger og færdigindrammede produkter, hvis du melder dig ind i vores kundeklub. Meld dig ind lige her.

Udforsk endelig vores store sortiment herunder, og kontakt os, hvis du brænder inde med spørgsmål omkring valg af ramme, materiale eller mål:

Mange muligheder for indramning

Uanset maleriets størrelse kan vi garantere dig et stort udvalg af flotte kvalitetsrammer i forskellige mål, tykkelser og farver. Fremhæv det smukke i maleriet med en ramme i høj kvalitet, som fanger alles blik, når de går forbi.

Medbring gerne dit emne når du kigger forbi vores butik, så vi bedst kan vejlede dig i valget af din nye ramme.

Når du køber en ramme fra Odense Indramning, gør du samtidig en god investering. Rammerne er nemlig designet til at holde mange år frem i tiden.

Gamle malerier i nye rammer

Gamle malerier har sin charme, men ind imellem er det svært at få det til at passe ind i en moderne indretning. Store kompakte rammer kan hurtigt se klodsede ud, hvis pladsen er trang, eller hvis indretningen er nordisk og minimalistisk.

Der skal ikke meget til for at få maleriet til at ændre udtryk. En smallere ramme i en ny farve er sommetider dét, der skal til for at puste nyt liv i et gammelt værk. Lad os hjælpe dig med at finde din nye ramme til maleriet.

Få speciallavet din nye ramme til maleriet

Det er ikke usædvanligt, hvis maleri har et atypisk mål. Måske har det afholdt dig fra at gå på jagt efter en ny ramme? Vi kan berolige dig med, at vi laver rammer efter mål – så nu er der ingen undskyldning for ikke at hænge maleriet op i stuen eller soveværelset.

Vi stiller høje krav til vores produkter, og derfor laver vi altid rammer efter specialmål på eget værksted, hvor vores ildsjæle med stor passion for rammer, vil kredse om enhver lille detalje, så du ender ud med det ønskede resultat. 

Montering af maleri i svæveramme

Slip for besværet og lad os montere svæverammen på dit maleri. Vi har både færdighederne og al professionelt værktøj til opgaven, så du er sikker på et flot og holdbart resultat. Det vil være ærgerligt, hvis du kommer hjem, og der sker et uheld med din nye flotte ramme, fordi du borer for dybt eller på anden vis laver en fejl.

Mangler du nye rammer til maleri? Køb trygt dine rammer her

Når du køber rammer til et eller flere malerier hos os, kan du forvente en profil i høj og ordentlig kvalitet.

Flere hundrede af vores profiler i træ importeres direkte fra vores fantastiske leverandører i Italien. Selvom leverandørerne kan fremstille det meste, vil der altid opstå situationer, hvor det bliver nødvendigt at importere andetsteds fra. I dette tilfælde får vi leverancer fra danske og skandinaviske leverandører.

Odense Indramning laver også rammer efter mål, og uanset om du bestiller indramninger eller profiler efter mål, er det vores dygtige medarbejdere, som laver dem i vores eget værksted.